petek servisi Things To Know Before You Buy

Wiki Article

Merhabalar Bakımlarınızı ve temizliğinizi 23 yıllık tecrübemizle ile yapıyoruz. Yapılan tamiratlarınız ve değişen parçalar one yıl garantilidir.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa challenge kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa problem tesisattan kaynaklanıyordur.

yukarıda bahsedilen yöntemler denediniz ve olmadı ise yetkili servis arayınız. petekler temizlendi ama ısınmıyor gibi sorunlar sıklıkla yaşanıyor.

Petek temizliği advertisementımları yukarıda anlatılmıştır. Gerekli temizlik işlemi yapıldıktan sonra peteklerinizde ısının arttığını sizlerde fark edebilirsiniz.

petekler ısınmıyor ne yapmalıyım ? peteklerin her birinin havasının alınmasında fayda vardır. petekler ısınmıyor sıcak su gelmiyor ise 3 yollu vana arızalanmış olabilir. bu parça pahalı değildir ve değiştirmesi çAlright zaman almaz. Bazı durumlarda peteklerin yüzü ısınmıyor?

Kombi petek bakımlarımızı ve arızalaromızı hakki ile yapiyoruz begenmeyene üçreti iyade ediyoruz istanbul petek servisi dogru iş yapmak bizim advertımız

Tesisat temizliği birbirinden farklı olan işlemler olsa da, Tesisat temizleme birbiriyle bağlantılıdır. Petek temizliği yapılmadan önce yapılması gerekenler daha sağlıklı bir petek temizliği yapılmasını sağlar. Tesisat temizliği için yapılması gerekenler şu şekildedir;

petekler altı ısınmıyor ise büyük bir ihtimal peteklerde hava olabilir. bu istanbul petek servisi durumda petek ya tamamen ısınmaz yada altı sıcak olmaz

Merhabalar petek servisi siz değerli müşterilerimize her zaman kaliteli ve güvenilir bir hizmet vermek için tecrübeli ekibimiz ile seven/24 uygun fiyatlı kaliteli hizmet vermek için sizlere gardenımcı olmaktan onur ve gurur duyuyoruz

Tıkalı olan kalorifer boruları ancak petek temizliğinden sonra petek servisi verimli hale gelmektedir. Sizde düzenli petek temizliği yaptırın ve ısınmayan petekleriniz istanbul petek servisi ısınmaya başlasın.

Pateklerinizi profesyonel makinalar ile profesyonel kişiler tarafından one saat icerisinde yıkanır içindeki ısınmasını önleyen tortular yok olur

Su gelmeye başladığı zaman petek havası alma işlemi tamamlanmış demektir, vanayı sağa doğru çevirip kapatabilirsiniz,

Firmamız bu hizmetleri sizlere en profesyonel şekilde veriyor ve yılın en soğuk günlerinde dahi yüksek bir performansla ısınma sağlıyor. Kombi peteklerinin temizlenmesinde en iyi solüsyonların kullanılmasına da önem veriyoruz.

Report this wiki page